June 29, 2012

dari meja editor :) ehem ^^,

Pheewww! Akhirnye berjaya jugak siap belog baru ni ! Hohoho kenapa, kenapa buat belog baru? Olooo, saja laa, baru dapat anak hamster omey omey yang boleh bagi idea untuk ulya mengomel secara comel dalam belog baru ! Kih3! Amboi, tak bagi salam terus nak phewww pheww hembus hembus sana sini! Terkejut tak? Haha. Assalamualaikum semua! Tak jawab dosa, jawab sayang! Eh ? Hihi 
Tengok kucing-kucing di bawah . comelkan ? comelkan...





ulya sbenarnya suka nak bela kucing , tapi ummi tak bagi . so bela hamster pun bolehlah :)
(gambar) bukan hamster ulya . Hihi . ulya punya hamster ada 3 ekor , comel . dan warna sebijik macam tu ^^, nnti ada masa ulya upload hamster omey omey ulya tu .

selamat datang ke blog baru ulya dan selamat mem-follow .

15 comments:

~uǝǝʇɐɟ said...

comelnyaaaaaaa semua kucing tu :) nice blog baru! suka suka! :DD

fyna said...

alolololo....comel blog nih.. ^^;

Ulya said...

~uǝǝʇɐɟ : hehe tenkiu kak fatin .
blog baru smgat baru ni ^^,

Ulya said...

fyna : tenkiu .
bolehlah mngomel dgn comelnya di sini !

siti naqiah said...

nakk meow tu, nakkk :D

Ulya said...

siti naqiah : haha bukan ulya punya pun ^^,
google punya . kui3

haz said...

comelllnye kucing tuu. hamster tu on cmel gilers.. blog awk pn comel~ hihi

Ulya said...

hehe . tenkiu ^^,

Uchi kay-f @hmad said...

ulya blog lame xgune lagi ke?

knp ummi tak bagi bela kucing?

Ulya said...

@Uchi kay-f @hmad : tak gna dah . hehe tutup .

ummi x suka lah . kucing kan ta*k dia busuk , nnty busuk la umh O___o

~uǝǝʇɐɟ said...

ulya, sweet je tengok gmbaq berpurdah tu..ulya mmg patut pakai prdah sbb lawa sgt :D

Ulya said...

~uǝǝʇɐɟ : kak fatin ni , ade2 saje .

Zamani said...

ou.. miao2..

Ulya said...

Zamani : suke kan kucing , comell je >.<

putryteya said...

omeynyeeee .... kucing2 tu . sayang , mak aku pun tak bagi bela kucing . ): sedih


:) keep blogging , ulya . teya sentiasa support dari belakang , depan , kiri , kanan dan sbgnya . :D