July 07, 2012

10 hari bersama 100 followers :)

bismillahirrahmanirrahim . assalamualaikum :)
alhamdulillah . puji dan syukur ulya panjatkan kehadrat Ilahi , anugerahnya tiada terkira .
dengan nikmat akal yang membuahkan ilmu , nikmat jari untuk terus menaip dan menyuburkan ilmu di laman Naskhah Yang Terbuka , dan nikmat hati yang sedia untuk berkongsi ilmu di sini .
terima kasih juga buat pembaca , yang membaca dan memahami dengan bijaksana . tanpa anda siapalah saya . ececee , ayat cliche artis !



sudah SEPULUH hari genap kelahiran Naskhah Yang Terbuka , yang wujud pada 28 Jun bersamaan 8 Shaaban hinggalah ke hari ini 7 Julai bersamaan 17 Shaaban . cuba kira , cukup tak 10 hari ? ? haaa , cukup kan >.< ! 


10 hari = 100 plus followers . syukran semua :)

dan sepanjang SEPULUH hari berblogging sebagai editor Naskhah Yang Terbuka , alhamdulillah , Allah temukan dengan seratus sahabat-sahabat baru*sebenarnya lebih, tapi nak sebut seratus jugak baru cantik , 10=100 >.<, dan mengeratkan ukhwah bersama . 
salam taaruf semua :) Ukhuwwah Fillah Abadan Abada .


dalam SEPULUH hari ini juga , ulya berjaya menyiapkan SEPULUH entri . wahh berbakat kau ulya! ada orang sehari boleh buat 4 ke 5 entry , tak bising pun . haihhh -.-'
6 + 3 = 10 eh 9 + 1  (entri ini) = 10 ! yeayyyy ! SEPULUH kan ?


inilah SEPULUH entry yang ulya tulis sepanjang SEPULUH hari  . 











ini adalah nyiru , ada orang taktaw? ish3. ulya pun tat penah taw jugak.ooo ni rupanya nyiru .
kecil tapak tangan nyiru saya tadahkan . kepada yang baik yang nak letak blog ulya kat bloglist dia , letak saja, ulya lagi suka . 
janganlah tanya , ulya malu taw nak kata YA >.< ekekee .


semoga segala perkongsian disini sebagai peringatan bersama , manfaat untuk semua . 
barakallahu fik, wassalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh .


psttt , ni lah seprise yang ulya kata semalam tu . amacam , seprise tak ? haaa .

20 comments:

adibahfaizah said...

i'm glad to be one of your followers yg 100 tuh. hehe.
Salam ukhwah :)

leakedknowledge said...

dalam masa 10 hari dpt 100..mantap2. :) senyum lebar..

kalau 100 hari? wow!

Ulya said...

adibahfaizah : salam ukhwah jugak :)

tenks follow ^^

Ulya said...

leakedknowledge : 10 hari pertama , semngat ah , rajin blogwalking , rajin updet , rajin komen ...
dan ada org ltak dalam bloglist wahhhh !

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah..
Keep on blogging..~

Ulya said...

LiLy @ MumMyQiStInA : terima kasih , InsyaAllah :)

putryteya said...

waahh ! 10 hari 100 followers , maknanya 1 hari 10 orang follow . dasyat nya ulya ni . tambah lagi 10 entah dah seribu !

tahniah ! terbaek ahh kawan aku ni :P

*applause*

~uǝǝʇɐɟ said...

AHAHAHA kak fatin pun baru tau ni nyiru ^^" ptt lah peribahasa cmtu..heee (=

Ulya said...

hahah . awal2 boleh la , smngat lagi nak updet , blogwalking kesana kemari ^^

tengok lama2 bila dah bosan , tinggal tunggang tebalik je . koi3.

Nurulee said...

Follow here =D hehe. ohh tu ke nyiru.

http://thenurulee.blogspot.com/2012/07/le-complain-day.html

Ulya said...

~uǝǝʇɐɟ : samalah ulya , ulya google dia tunjuk tu nyiru .

sblum ni ulya tataw pun . kekeke . seronoknyaa dah taw !

Ulya said...

Nurulee : aha ,
itulah nyiru yg ulya google-kan .

Miss Nieyna said...

wow . . . really amazing la ulya . . congratzzz . . .
keep it up ok ^_^

Kamal Lee said...

10 hari 100 followers
100 hari 1000 followers
1000 hari?
Wah~ hebat sungguh hang.
Tahniah2. :))

Ulya said...

Miss Nieyna : hahah :)
alhamdulillah .

Ulya said...

Kamal Lee : aiyakkk ! takde lah sampai mcm tu .
ni awl2 smngat lah , tengok nnti lama2 sikit , ke mana2 semangat tu beterbngan -.-'

tapi harap boleh maintain sampai 20 hari 200 follower .

chot ok..! said...

wah..tahniah..keep update yer :)

yana yani said...

wah mesti lme2 jdi blog pemes nih..huhuh..jadi retis lah tak lama lagi..

Ulya said...

chot ok..! : tenkiu :)

okay , doakan ulya SEMANGAT dan ISTIQAMAH nak updet . hehe =)

Ulya said...

yana yani : aiyakkk >.<

takdelah retis tu .
ulya bukan model ada gambar bnyak2 . gambar google boleh laa .