July 02, 2012

apa yang ulya buat bila teman adik tengok Final EURO O.o

assalamualaikum semua :)


wah semangatnya ulya tak tidur lagi dok tengok bola , sekarang spain dah 2 gol , baru separuh masa pertama !




"ulya minat bola ? ? eh , serius ke ni ? !"
"mestilah tidak . ulya TERpaksa teman adik ulya ni ."


"jangan tido taw kak awah . teman sampai habis bola taw!" ujar beliau si adik .
amboi-amboi budak ni , ikutkan je lah . (nak tunjuk kakak misali jap) Go Spain Go tapi mata dok tertumpu kat screen netbook .


dah takdak kerja sangat , ulya pun saja godek-godek khazanah dalam Google ni .
mari kita ikuti , apa yang ulya buat smntara teman adik tengok bola.....


  • sudah tentu ulya akan google gambar siti nurhaliza cari 'Siti Nurhaliza Bertudung' anggun kan dia bertudung :)

  • ulya dok google gambar norjuma jugak ^^,

  • liyana jasmay bertudung . hahaa tetiba je nak search liyana jasmay yg comel ni .

  • google gambar fatin liyana yg comel ni  , eh rabbit tu pun cute ^^,

  • kakak kepada irine nadia , seorang mama comel kepada tiga orang anak . macam tak percaya kan ^__^ cantik dan maintain saja .

  • irine nadia yang comel jugak . eh , ada lesung pipit ! ^^,

akhir sekali, apa jadi bila punyalah takdak kerja sangat ? ? ? jeng jengg (sound effect haruslah!)
(janji jangan gelak kat ulya taw , jangan jangan gelak!) 


search nama sendiri ! tadaaaa ....





tengok, tengok apa yang keluar ? ! aiyakkk ! tak dak kaitan langsung . tapi tetap tak boleh gelak kat ulya taw . comel ape ulya-ulya-ulya di atas tu . 


sapa yang pernah buat macam ni jugak ? cepat mengaku lekas !



17 comments:

Bulan Syurga Firdausi said...

ana pun penah hee kelakar :)

seindah perhiasan adalah wanita solehah insyaAllah..Euro kali ni sy tgk final mlm td je tu pun 1st half da x larat pagi ni kerje..

alhamdulillah semua cantik2 tp sy lelaki tetap kene rendahkan pandangan..

btw flw sini..

putryteya said...

laaa , ulya , kalao aku , aku join sekali adik tengok euro !! yeyayy , SPAIN MENANG !! yuhuuu

btw , comel semua nya org nama ulya ni . nak buh anak menakan nama ulya jugaklahh !

putryteya said...

ok baru aku perasan adik hang ada jugak dalam tu. hahha

Aku cari nama aku tapi , laki semua ?? apakah ?? hang try search nama aku .. ):

Sis Eiyan Azian said...

sy xpernah lagi.. nanty sy try ek :) hehhehe :)

Ulya said...

Bulan Syurga Firdausi : haha , ulya saje je lah main2 .

baguslah tundukkan pndangan .

Ulya said...

putryteya : haha takpalah atiyah minat bola . ulya mana minat -.-'
nak join cmne ? ?

hehe :) adik ak ? ? ada ke ? mana ? ? (:

eh ulya try search 'teya' ada je perempuan . comel2 jugak lalalalla :)

Ulya said...

Sis Eiyan Azian : nnty try taw . hehe :) dah takdak kerja sgt >.<

masyiFadz said...

hee...nak try search nm sendiri...huuu...follow sini

Ulya said...

masyiFadz : haa try lah try lah .
nnti tunjuk taw kekeke ^^,

pinoc said...

saya! saya! saya pernah buat mcm tu..hehe

huda said...

cantiklah siti . hehe :)

Ulya said...

pinoc : hehe seronok kan buat mcm tu ...
wpun keluar agak tak ak kaitan -.-'

Ulya said...

huda : hehe :) siti mmg slalu cntik pun ^^, ulya suka suka >.<

pinoc said...

ulya: nak ada kaitan, tulis je nama penuh.... ha, kan da keluar gamba sendiri dari myspace yang lama2 dulu... bahaya jgk kadang2 bila pikir2 balik... hehe :D

Ulya said...

oo kekekekke ! tips yg berguna ^^,

Uchi kay-f @hmad said...

hihihi...baeknya si kakak ulya ni...(^_^)

psst,ler xsuke kucing sbb ta*k buchuk iyer...

Ulya said...

Uchi kay-f @hmad : haha , tak makan puji pun kekeke ..